2022 SCHEDULE OF EVENTS

Saturday, September 24

7:15 AM

Race Day Registration

Corner of Indiana Ave. & Michigan Ave.

8 AM

3rd Annual 5K Run/Walk

Auburn YMCA

9 AM – 5 PM

Entries for Antiques, Agriculture and Horticulture, Creative Arts, Culinary (canned & baked), Domestic Arts, Fine Arts, Flowers, Hobbies and Photography

Middaugh Hall

12 PM – 3 PM

4-H Exhibit Hall Projects Due

Exhibit Hall

2 PM – 4 PM

4-H Rabbit Check-In

Rabbit Barn

Sunday, September 25

8 AM – 1 PM

Draft Pony and Mule Check-In

Draft Pony Barn

8 AM – 3 PM

All Large Animals Check-In

Fairgrounds

1:30 PM – 3:30 PM

4-H Poultry Check-In

Rabbit Barn

2 PM

Livestock Carcass Scan

Rabbit Barn

5 PM

Draft Horse Check-In

Draft Horse Barn

6:30 PM

Battle of the Barns

Show Barn

Monday, September 26: Queen Day

8 AM

4-H Rabbit Show

Livestock Arena

10 AM – 9 PM

Exhibit Hall / Middaugh Hall Open

Fairgrounds

10 AM

Draft Horse Halter Classes – Show Ring

Fairgrounds

4 PM

4-H Goat Show – Market Does/Wethers/Showmanship

Livestock Arena

4 PM – 8 PM

Petting Zoo Open

Fairgrounds

5 PM

Carnival Open – Daily Special

Downtown

5 PM

Saddle Horse Show – Show Ring

Fairgrounds

7 PM

Miss DeKalb County Queen Parade

Downtown

8 PM

Miss DeKalb County Queen Pageant

Main Stage

Tuesday, September 27: Merchants Day

8 AM

4-H Swine Show

Livestock Arena

10 AM – 9 PM

Exhibit Hall / Middaugh Hall Open

Fairgrounds

10 AM

Draft Horse, Pony, and Mule Ground Drive – Show Ring

Fairgrounds

12 PM – 8 PM

Petting Zoo Open

Fairgrounds

1 PM

Judging of 4-H Corps

Exhibit Hall

3 PM

Draft Harness and Hitch Show – Show Ring

Fairgrounds

4 PM

4-H Poultry Show

Show Barn

5 PM

Carnival Open – Daily Special

Downtown

7 PM

High School Swing Choir Show

Main Stage

Wednesday, September 28: Old Settlers/ Scout Day

9 AM

4-H Dairy Show

Livestock Arena

10 AM – 9 PM

Exhibit Hall / Middaugh Hall Open

Fairgrounds

12 PM – 8 PM

Petting Zoo Open

Fairgrounds

12 PM

Old Settlers Lunch

First United Methodist Church

1:30 PM

Old Settlers Day Program

First United Methodist Church

4 PM

4-H Beef Show

Livestock Arena

5 PM

Carnival Opens – Daily Special

Downtown

5 PM

Saddle Horse Show – Show Ring

Fairgrounds

7 PM

Scout Parade

Downtown

7 PM

Larry Fleet | Megan Moroney | Side Piece

Main Stage

Thursday, September 29: Homemakers Day

8:15 AM – 12:15 PM

Homemakers Day Activities

Exhibit Hall

9 AM – 9:30 AM – Cupcakes Context

9:45 AM – 10:15 AM – Local Wine Industry

10:15 AM – 10:45 AM – Local Beekeeping

10:45 AM – 11 AM – Short Break

11 AM – Noon
Decorating Cupcakes with Vi Whittington

Noon – Announce Context Winners

Exhibit Hall

9 AM

Annual Indiana Fall Classic Draft Horse Pull – Show Ring

Fairgrounds

10 AM

4-H Dairy Interviews

Livestock Arena

10 AM – 9 PM

Exhibit Hall / Middaugh Hall Open

Fairgrounds

11 AM

4-H Dairy Show

Livestock Arena

12 PM – 8 PM

Petting Zoo Opens

Fairgrounds

1 PM

Draft Horse Fun Show – Show Ring

Fairgrounds

4 PM

4-H Sheep Show

Livestock Arena

5 PM

Carnival Open – Daily Special

Downtown

6 PM

Draft Pony Pull – Show Ring

Fairgrounds

7 PM

The Arena Rock Show | REKT

Main Stage

Friday, September 30: Kids Day

9 AM

Mini Horse Pull – Show Ring

Fairgrounds

9 AM – 8 PM

Petting Zoo Open

Fairgrounds

10 AM

Pet Parade Judging

14th & Jackson St.

10 AM – 5 PM

Carnival Open – $20 Wristband

Downtown

10 AM – 9 PM

Exhibit Hall / Middaugh Hall Open

Fairgrounds

10:30 AM

4-H Auction Introductions

Livestock Arena

10:45 AM

Pet Parade

Downtown

11 AM

4-H Livestock Auction

Livestock Arena

4 PM

Mini Horse Show – Show Ring

Fairgrounds

5 PM

Saddle Horse Show – Show Ring

Fairgrounds

5 PM – Close

Carnival Open – Daily Special

Downtown

7 PM

Supreme Showman Contest

Show Barn

7 PM

Set the Hook | Crush

Main Stage

Saturday, October 1: Grand Finale Parade/Reunion Day

10 AM

Grand Finale Parade

Downtown

11 AM – 8 PM

Petting Zoo Open

Fairgrounds

11 AM – Close

Carnival Open – Daily Special

Downtown

12 PM

ATV Expo

Horse Arena

12 PM – 9 PM

Exhibit Hall / Middaugh Hall Open

Fairgrounds

1 PM

Mini 4-H Intro

Livestock Arena

6 PM

Garden Tractor Pull – Show Ring

Fairgrounds

6 PM

Premiere Show of Showmen Contest

Livestock Arena

6 PM

Grand Finale Parade Awards

Main Stage

6:30 PM

Little Texas | The Band Cheyenne

Main Stage

Sunday, October 2

6 AM – Noon

Release All Horses

Fairgrounds

8 AM – 10 AM

Release All Other Livestock

Fairgrounds

8 AM – 10 AM

Release Exhibit Hall

Exhibit Hall

8 AM – 12 PM

Release Middaugh Hall

Middaugh Hall

Main Stage located at 11th & Union Street

Above Events and Times Subject to Change

CARNIVAL provided by: POOR JACK AMUSEMENTS Milton, Indiana

*ALL ENTERTAINMENT IS FREE!